Informeren

De kwaliteit van het onderwijs is voor een groot gedeelte afhankelijk van de communicatie tussen de ouders en de school. Wij doen ons best om u regelmatig te informeren over de gebeurtenissen en de ontwikkelingen van uw kind. Daarnaast vragen wij u ons op de hoogte te houden van gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op het leerproces.

Tien minutengesprekken

Natuurlijk zijn er ook op onze school tien minutengesprekken. Vaste momenten in het jaar waarbij de leerkracht bewust de tijd neemt om met u te praten over uw kind. Wij zien deze momenten als een onderdeel van de algemene communicatie. Wij gaan er vanuit dat u met vragen en opmerkingen ook de leerkracht buiten de tien minutengesprekken weet te vinden. Het is altijd mogelijk om tussendoor een afspraak met de leerkracht van uw kind te maken.

Maandinfo

Maandelijks komt de maandinfo uit. Hierin staan de algemene actuele gebeurtenissen van de desbetreffende maand beschreven. U kunt de maandinfo’s van het huidige schooljaar downloaden van deze site. Klik hier voor het archief.

De Hoeksteen-App

Als nieuwste service in de communicatie hebben wij een app laten ontwikkelen. Hierdoor blijft u als ouder nog beter op de hoogte. De app is te vinden onder de naam ‘De Hoeksteen’. Leuk om te weten is dat De Hoeksteen samen met twee andere scholen van stichting Fedra als eerste van Nederland een eigen school-app gebruiken.

De Hoeksteen
De Hoeksteen
De Hoeksteen