De school bestaat 25 jaar en dat gaan we vieren

Parel d’amour

In juli 2011 is het jubileumjaar geopend met de prachtige voorstelling van Parel d’amour. Een zonovergoten voorstelling op het plein, waarin alle leerlingen een rol hadden.

 Circus Hoeksteen

Van 3 tot en met 7 oktober komt circus Hoeksteen op bezoek. De kinderen van de school leren acrobaten acts, jongleren en balanceren onder begeleiding van professionele circusartiesten.

Reünie

Vrijdag 14 oktober is er een reünie voor alle oud-leerlingen en teamleden. Hoor jij daarbij en wil je ook komen? Bel ons: 023 5378198, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of Facebook: reünie pcb De Hoeksteen

Jubileumboek

Na de herfstvakantie komt het jubileumboek! Dit is een stickerverzamelboek waarin de foto’s van de juffen en meesters missen. Deze foto’s staan op stickers die de leerlingen kunnen verzamelen in de klas. Natuurlijk wordt die project afgerond met een stickerruilmiddag.

Winterfeest

Inderdaad, dit kan van alles zijn.

Broedproject

In maart gaan we weer eieren uitbroeden. Natuurlijk zijn de eieren/kuikens live te volgen via www.bredeschoolvelserbroek.nl

Schoolplein

In maart krijgt het schoolplein een opknapbeurt, zodat we in april het nieuwe plein kunnen openen.    

Eindfeest

In juli is het eindfeest. Dit feest begint met een opa –en omamiddag en gaat over in een zomerfeest. Met dit feest ronden wij het jubileumjaar af.