beste lezers,

 

Dinsdag ochtend gingen we op de fiets naar Het Mendel toe. We hadden een muziekles, een franse les met gebaren, een rondleiding door de school en we konden vragen stellen aan brugklassers.

 

In de middag hadden we gym in het Polderhuis. We gingen freerunnen. We moesten tegen matten aanlopen, over kasten springen, over bokken springen en met behulp van een kast tegen de muur lopen.

 

Donderdag hadden we in de ochtend bezoek van een docent van het Schoter. Hij heette Meneer van het Kaar. Hij kwam vertellen over Het Schoter, wat er veranderd op de middelbare school en hij gaf ons tips om een middelbare school te kiezen.

 

In de middag zijn we naar PET IJmond geweest. Eerst stonden we 20 minuten bij de Alletta Jacobstraat te wachten op de bus. Het was ongeveer 10 minuten rijden. Toen we er waren was er heel veel te doen. Het waren allemaal techische dingen.

 

Op vrijdag hadden we een invaller. Juf moest namelijk naar een bruilofd van de vriend van haar vriend. De invalvaller heette Juf Stephanie. We deden leuke spelletjes. 

 

vriendleijke groet,

Senna, Jurjen en Matthijs